Now Reading
Word jij de nieuwe Nederlands Kampioen Pumptrack?

Word jij de nieuwe Nederlands Kampioen Pumptrack?

In samenwerking met de KNWU en Watersley Sports & Talentpark, organiseert The Pump Factory het officiële BAM Open Nederlands Kampioenschap Pumptrack. Het OPEN NK Pumptrack 2022 vindt plaats op 17 juli 2022, op de spiksplinternieuwe The Pump Factory PumpTrack op Watersley Sports & Talentpark.

 

Kwalitatief hoogstaande en vernieuwende pumptracks

Maar wat zijn nou precies pumptracks? Een pumptrack is een geasfalteerd landschap waarbij d.m.v. hoogteverschil en bochten een parcours wordt gerealiseerd. Op deze “track” kun je met alles terecht wat rolt: BMX, step, skate, rolstoel etc. The Pump Factory op Watersley Sports & Talentpark is een uitdaging voor iedereen; beginner of professional, jong of oud!

Durf jij het aan?

Op zaterdag 16 juni kun je tussen 14.00 – 17.00 uur nog even jouw pumptrack-skills oefenen tijdens de vrije training. Durf jij de uitdaging hierna nog steeds aan? Schrijf je dan op zondag 17 juli tussen 09.00 – 11.00 uur in op locatie. Hierna volgt nog een training waarbij je de puntjes op de i kunt zetten. Zet je beste beentje voor tijdens de kwalificatie run om 11.30 uur, want om 15.00 uur is het moment van de waarheid: de Super Finale Runs. Aansluitend worden de winnaars per categorie in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.

 

Algemene informatie

De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk: jong én oud. Het inschrijfgeld bedraagt €10 voor KNWU-leden en €15 voor niet-leden. Het is alleen mogelijk om dit cash te betalen tijdens de inschrijving. Wil je op de hoogte blijven omtrent het NK Pumptrack 2022? Volg ons dan snel op Instagram en Facebook: @pumpfactory.nl

 

WATERSLEY SPORTS & TALENTPARK

Watersley 31, 6132KA Sittard

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top