Now Reading
Prikkel je smaakpapillen bij jou om de hoek!

Prikkel je smaakpapillen bij jou om de hoek!

We mogen weer! De eerste echte zonnestralen zijn een feit en mensen genieten weer volop van de horeca. De borden vliegen in het rond, glazen worden geklonken en de terrassen lopen vol. We nemen je graag mee in de smaakvolle keukens die onze regio te bieden heeft.

Tapas Cantina

Bienvenidos bij Tapas Cantina! Sinds 1988 het gezelligste eetcafé in de bruisende binnenstad van Sittard. Een Spaanse keuken, een sfeervol interieur en een verwarmd terras. Tapas is de perfecte plek voor een gezellig avondje uit waar in de avonduren de voetjes van de vloer gaan. Hasta La Vista!

Markt 38, Sittard

Hunker 

Laat je meenemen op een culinaire ontdekkingsreis bij restaurant Hunker. Een verrassingsmenu met bijzondere gerechten en seizoensgebonden producten, geïnspireerd door smaken uit verschillende landen. Met hoeveel gangen laat jij je verrassen?

Paardestraat 17, Sittard

Meds

Met een voorliefde voor de mediterrane keuken, is MEDS in 2002 opgericht door de broers Jacco en Martin. Deze voorliefde is nog steeds te proeven in de huis- en handgemaakte pasta’s van Jacco, in de wijnen van Martin en in de sfeervolle, warme ambiance.

Markt 31, Sittard

G7

Hemels genieten. Dat is tafelen op de mooiste plek van Sittard: het historische Gruizenkerkje. Herkenbare ingrediënten uit eigen moestuin, smaken met een verrassende twist als nooit tevoren. Voel je welkom in een ongedwongen sfeer. Laat je verrassen, beleef en geniet!

Gruizenstraat 7, Sittard

Down Under

Down Under is een uitstekende locatie om ontspannen te genieten van een unieke formule. Wil jij je smaakpupillen verrassen? Probeer dan zeker eens de steak van struisvogel of een van de andere exotische specialiteiten.

Markt 12, Sittard

Battice

Battice houdt van lekker eerlijk eten, uitgesproken pure smaken en eenvoud. Daarom stel je hier zelf je menu samen, kiezend uit diverse gerechtjes. Altijd verrassend en van een topkwaliteit die je van ze gewend bent. Simply great food @ Battice!

Raadhuisstraat 9, Geleen

Toko Bopp

Toko Bopp is al jaren een begrip in Limburg en omstreken. Tot op de dag van vandaag wordt er gekookt met authentieke Indonesische ingrediënten. In combinatie met de geheime familierecepten van Kees Bopp, geniet je van overheerlijke Indonesische gerechten.

Annastraat 14, Geleen

Akropolis

In Geleen vind je het recent vernieuwde Akropolis. In een gezellige sfeer kun je overheerlijk tafelen en genieten van de Griekse keuken. De specialiteiten bestaan uit authentieke Griekse gerechten met een knipoog naar de moderne tijd. Come and feel the Greek spirit!

Rijksweg Centrum 84, Geleen

Auw Pastorie

De Auw Pastorie is een levendige tapasbar met de sfeer van Spanje. Een borrel aan de bar of een avond lang tafelen. De moderne inrichting, vriendelijke bediening en Spaanse kwaliteitsproducten, doen je geloven dat je op vakantie bent. Tapas is de ideale gangmaker voor een gezellige avond.

Kerkstraat 3, Born

Waar ben jij deze zomer te vinden?

Aan heerlijke gerechten, huisgemaakte cocktails, Limburgse speciaal bieren en zonnige terrassen is er in gemeente Sittard-Geleen-Born dus zeker geen gebrek! Voor welke keuken ga jij?

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top