Now Reading
Ontsnap in 60 zenuwslopende minuten bij Escape Centrum Limburg

Ontsnap in 60 zenuwslopende minuten bij Escape Centrum Limburg

Op zoek naar een uniek en onvergetelijk (team)uitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje in Sittard? Escape Centrum Limburg biedt spannende Escape Rooms, een hilarische Virtual Reality Experience,  een Outdoor Escape Game in de buitenlucht, een strijd om de ‘Axepert’ van de dag bij Axe Throwing of flipper -en arcadekasten in onze (B)Arcade.

 

Ontsnap binnen 60 zenuwslopende minuten

Er zijn 4 spannende en uitdagende Escape Rooms met elk een eigen thema. Ontsnap aan de sinistere Pastoor Jean in ‘Helstraat 666’ of betreed een schijnbaar verlaten kantoor in ‘The Haunted Office’. Laat je als tovenaarsleerling van je beste kant zien in ‘The Lost Wizard’ of onderzoek het plaats delict in ‘Face Down’.

 

Ontdek Sittard op een ludieke manier

Met een Outdoor Escape Game ga je op pad met een Ipad en een Actionpack. Je verkent de stad Sittard met twee uur op de teller. Bij ‘Operation Mindfall’ ga je op zoek naar het tegengif voor een levensbedreigend virus en bij ‘Magic Portal’ zul je onze wereld moeten beschermen tegen kwaadaardige wezens uit een parallel universum.

Hilarische VR experience

Zet je lachspieren aan het werk bij de komische Virtual Reality Experience! Kom erachter of je last hebt van hoogtevrees of wellicht wat agressie kwijt moeten. Beleef spellen als The Plank Experience, Russian Rollercoaster, Drunken Bar Fight, Spiderman en nog veel meer. Daarnaast kun je een van onze bijzondere VR Escape Rooms spelen. Dit kun je met 2, 3 of 4 personen samen ervaren.

 

Darten, maar dan in het groot

Bij Axe Throwing gooi je in verschillende rondes en spelvarianten bijlen richting het doel. Maar let op! Het draait hierbij meer om techniek dan om kracht. Wie van je teamgenoten zal het beste kunnen bijlwerpen?

 

(B)Arcade

Speel op flipperkasten als ‘Stranger Things’ en ‘Avengers’, race op het Formule 1 circuit met de Racing Playseats, of ga los op 1 van de vele arcadekasten zoals ‘Catch the Light’ en ‘Pong’.

 

Bij Escape Centrum Limburg kun je terecht met kleine en hele grote groepen!

Op www.escapecentrumlimburg.nl vind je meer informatie over al onze activiteiten.

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top