Now Reading
Ondernemen in Geleen: nieuwe gezichten in de stad

Ondernemen in Geleen: nieuwe gezichten in de stad

Voor deze editie gingen wij weer op zoek naar gedreven ondernemers uit onze regio. Maak kennis met deze nieuwe gezichten van de Geleense binnenstad.

Bourgondisch genieten

Sinds enkele weken is het centrum een hele bijzondere horecaspeciaalzaak rijker. Sjmaak Geleen is een petit restaurant en wijnbar met een ruim assortiment vol Limburgse streekproducten. Neem plaats in het sfeervolle restaurant en omring jezelf met al het lekkers wat onze streek je te bieden heeft. Ga gerust eens langs op de Markt in Geleen en geniet van een typische Limburgse maaltijd.

Markt 125, 6161GP Geleen | @sjmaak

Keep calm and drink Bubble Tea

Bubble Tea Geleen is een van de nieuwste aanwinsten van ons centrum. Dit Taiwanese drankje is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes. Door de toevoeging van ingrediënten heeft elke Bubble Tea een eigen unieke smaak en kleur. Nieuwsgierig naar deze ware smaaksensatie? Ga een keer langs bij Bubble Tea en laat je verrassen.

Elisabethstraat 6, 6161 GT Geleen | @frituurke_bubble_tea

Beste van twee werelden

Rob Maessen is een van de top bespanners van Nederland. Hij bediende in het verleden al heel wat wereldsterren in de tennissport van optimaal bespannen rackets. Onlangs verhuisde hij met zijn winkel in tennis benodigdheden naar de Salmstraat. Voor een goed racket, fijne kleding en dito tennisschoenen ben je bij Rob’s Racket Service aan het juiste adres.

Salmstraat 38, 6161 EM Geleen | @robsracketservice

Beleef de Annastraat

Sinds maart kun je bij Papa Ganush terecht voor overheerlijke gerechten en producten met de verfijnde smaak van de Syrische & Arabische keuken. Van vers gemaakte gerechten tot aan losse ingrediënten die hiervoor nodig zijn. Bij Nour en Mohamed vind je het allemaal.

Annastraat 43, 6161 GW Geleen | @papa_ganush_

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top