Now Reading
Ondernemen in Born: gedreven ondernemers uit onze regio

Ondernemen in Born: gedreven ondernemers uit onze regio

Voor deze editie gingen wij weer op zoek naar gedreven ondernemers uit onze regio.

Begin 2021 besloot Dion Debets het een stapje verderop te zoeken. Hij verhuisde met zijn bedrijf Mulders de Buitenspecialist naar een prachtig pand gelegen op de hoek van de Koningstraat in Born. Dit staat bij velen bekend als het oude pand van De Ster. Al ruim 30 jaar is Mulders dé specialist op het gebied van berg- en wandelsport. Omring jezelf met een ruime keus in wandelschoenen, bergschoenen, wandelkleding en kampeerartikelen. Bij Mulders de Buitenspecialist waan je je in de Zwitserse bergen: met een spectaculaire, negen meter lange wand met een 3D beeld van de Matterhorn heeft Born er een ware eyecatcher bij gekregen. Kom snel langs en ervaar het échte buitengevoel in onze winkel.

Koningstraat 1 6121 HS Born | www.buitenspecialist.com

Koolen Auto’s heeft zich in de loop van de jaren rotsvast gepositioneerd in de Europese automarkt. Van maandag t/m vrijdag staat verkoopadviseur én directeur Rob Koolen voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies. Koolen auto’s is gespecialiseerd in de verkoop en leasing van nieuwe en jonge auto’s. De kracht van Koolen Auto’s ligt in het aanbieden van de beste Nederlandse tarieven en tegen de beste voorwaarden, voor zowel de particuliere klant als collega autobedrijven. Ben jij toe aan een nieuwe bolide? Bekijk het volledige aanbod via www.koolen-autos.nl.

Parkweg 1 6121 HV Born

Opzoek naar unieke, trendy tassen, sieraden & kleding? Dan ben je bij Penny’s Bags and More aan het juiste adres! Laat je inspireren door de modieuze, vernieuwende en trendy producten die deze winkel te bieden heeft. Kleding en mode met gave details, trendy modellen en moderne wassingen bepalen elke maand de kledingcollectie. Door elke week nieuwe producten aan de collectie toe te voegen, zorgen ze ervoor dat je nooit uitgeshopt raakt!

Kapelweg 6B 6121 JB Born | www.pennys-born.nl

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top