Now Reading
Maak kennis met deze nieuwe Sittardse hotspots

Maak kennis met deze nieuwe Sittardse hotspots

Ons Bruisende stadscentrum heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. We verwelkomen regelmatig nieuwe ondernemers in onze stad Sittard.

 

Bonte Chaos

Waan je even in een ware snoepwinkel vol met prachtig gekleurde items om je interieur een boost te geven. In de showroom vind je prachtige meubels, kleine luxe cadeautjes en fantastisch behang. Er staat een medewerker voor je klaar die je kan helpen met het uitzoeken van behang, tegels en kleuren voor bij je thuis!

Een ‘luxury, fun and dynamic store’, dat is het idee achter Bonte Chaos. Goed geprijsde design interieur items, een wisselende collectie en interieuradvies op maat. In het assortiment vind je exclusieve merken als Arte Walls, Honore Deco, Les Ottomans, Pols Potten en nog veel meer! Ook zijn zij met trots de eerste Nederlandse reseller van het mooie en eigenzinnige tegelmerk POPHAM Design.

Check snel online de webshop, www.bontechaos.com of neem eens een kijkje in hun showroom!

Vola Boutique

Jonge onderneemster Teddie Vola begon vorig jaar in Corona tijd vanuit huis met het verkopen van kleding. Op 9 april 2022 kwam haar droom uit en opende Teddie de deuren van haar eigen Vola Boutique. Een hippe boutique gelegen in de binnenstad van Sittard. Dames van elke leeftijd kunnen bij Vola terecht voor leuke betaalbare dameskleding. Met deze trendy kleding kom je niet alleen mooi voor de dag, maar hoef je ook niet in de portemonnee te duiken! Neem snel eens een kijkje in de boutique of volg @vola.boutique op Instagram.

The Nest

Na een tijd lang dromen over een concept met meerdere ondernemers werd tijdens een ritje terug naar huis ‘The Nest’ bedacht. Een broednest waar ondernemers kunnen ‘landen’ om hun gouden ei uit te broeden. Zonder vast contract en weinig risico, maar met de kennis en ervaring van andere ondernemers. Het uiteindelijke streven: de ondernemers laten uitvliegen naar een eigen locatie in de binnenstad van Sittard.

JOY. Art of Giving – First Floor (begane grond)

Zoals de naam al doet vermoeden is Art of Giving een cadeaushop vol met mooie planten en leuke hebbedingetjes. Met stevige merken als Urban Nature Culture en WoodWick is de basis al deels gelegd, maar met alle nieuwe ideeën zeker een shop om de komende tijd in de gaten te houden en verder te zien groeien!

Mooddz – Second floor (eerste verdieping)

De laatste must-haves zijn te vinden bij Katinka en Bo van Mooddz. Service, stijl en comfort staat bij deze dames hoog in het vaandel. Speurend naar kleding die niet alleen mooi aan de hanger is, maar ook draagbaar. Met merken als Moves by Minimum, Colourful Rebel, Things I like, Things I love is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Maud van Mulekom – Third Floor (derde verdieping)

Maud timmert al een flink aantal jaren aan de weg als fotografe en heeft ze al menig Sittardenaar voor de lens gehad. Door haar eerste fysieke fotostudio te openen op de bovenste verdieping van ‘The Nest’ zet ze voet aan grond in het centrum van Sittard. Waar ze vanuit deze studio niet alleen foto’s zal maken, maar ook haar creativiteit de vrije loop zal laten. Zo maakt ze handgemaakte kaarten als hobby, maar ook andere kleine hebbedingen.

 Antiwaves – Fourth Floor (vierde verdieping)

Met de Sittardse broers Luuk (25) en Juul (23) de Bruin is het laatste nestje gevuld; de zolder. ‘Against the Stream’ in een tijd dat niet veel is wat het lijkt, zetten Luuk en Juul lijnen neer die indruisen tegen het wereldbeeld. Zo zetten ze streetwear kleding neer waarin iedereen zich kan vinden. De (mode)bewuste jongeren willen ongetwijfeld gespot worden in deze doordachte kleding. En zeg nou zelf, hoe meer local kun je het krijgen?

 

Ook ondernemen in The Nest?

Interesse om in een leuk collectief te ondernemen? Er is nog één ruimte beschikbaar en bij succes op termijn ook ruimtes die nu bezet zijn. Stuur ons een bericht op Instagram (@thenestbyjoy) of bel naar 06 22 39 777 9.

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top