Now Reading
Hoofdacts tijdens Glanamundo wereldfestival: Muyayo Rif en de Rootsriders

Hoofdacts tijdens Glanamundo wereldfestival: Muyayo Rif en de Rootsriders

Na twee uitgestelde edities vindt op zaterdag 23 juli de 4de editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival op de Markt in Geleen. Als hoofdacts heeft de organisatie dit jaar de Spaanse feestband Muyayo Rif en de Rootsriders vastgelegd.

Muyayo Rif
Muyayo Rif is een achtkoppig fiësta-monster uit Barcelona. In de beste Barcelonese mestizo-traditie mengen zij latin, ska en punk tot een bruisende cocktail. In 2020 stond de band nog in het voorprogramma tijdens de slotconcerten van Rowwen Hèze.

De Rootsriders

De Rootsriders is een ‘tribute to Bob Marley’ band en volgens vele een van de beste van Europa. Onlangs deden ze mee aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Daarin gooide ze hoge ogen. Momenteel touren ze door Nederland langs diverse poppodia en festivals.

 

Naast Muyayo Rif en de Rootsriders treden ook de bands Entoto (Ethiopische 60’s & 70’s funk) en de Gentse band Congazz (salsa/latin) op tijdens het Geleense festival.

Maar er is meer!

Een plein vol food-trucks laten je tijdens het Glanamundo Wereldfestival kennismaken met gerechten uit verschillende uithoeken van de wereld. Denk daarbij aan traditionele gerechten uit o.a. Indonesië, Suriname, Mexico, Amerika, België, Spanje en Italië. Kortom, ook foodliefhebbers zijn bij het Glanamundo Wereldfestival aan het juiste adres. Ook dit jaar vindt er een groots opgezette wereldmarkt plaats. Kinderen kunnen terecht bij de kidsplaza voor kindvriendelijke activiteiten en foodtrucks met onder andere ijs en snoep.

Zaterdag 23 juli 2022
12:00 – 01:00 uur
Markt Geleen
Gratis entree

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top