Now Reading
Fortuna Sittard weer terug als nooit tevoren!

Fortuna Sittard weer terug als nooit tevoren!

De club ontwikkelt zich in sneltreinvaart en is een koers gaan varen, waarbij de focus naast de bestaande supporters ligt op de Fortunezen van morgen. Steeds meer fans weten dan ook de weg naar het Fortuna Sittard Stadion te vinden, van jong tot oud. Voetbal en Fortuna Sittard is er voor iedereen!

Fortuna Membership
Komend seizoen wordt voor het vijfde jaar op rij Eredivisievoetbal gespeeld in Sittard. En niet één, maar twee keer! Ook het gloednieuwe Fortuna Vrouwen zal komend seizoen spelen op het hoogste niveau. Daarom biedt Fortuna Sittard komend seizoen meer voetbal voor hetzelfde geld.

Ook in het nieuwe seizoen heeft Fortuna Sittard weer de goedkoopste toegangsbewijzen in de Eredivisie. Je kunt namelijk al vanaf €19,68 een Fortuna Membership aanschaffen, welke jou toegang geeft tot alle reguliere competitiewedstrijden van Fortuna Sittard én Fortuna Vrouwen. Daarnaast profiteer je optimaal van de vele kortingen die een membership met zich meebrengt, bijvoorbeeld korting in de catering (5%) en in de fysieke fanshop (10%). Wil je meer weten of je plek reserveren? Ga dan naar www.fortunamembership.nl.

Fortuna Fandag
Heb je nog nooit de sfeer van een wedstrijdbezoek geproefd? Of wil je dichter bij je sporthelden komen? Kom dan naar de Fortuna Fandag op 30 juli. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor Fortunezen van alle leeftijden. De komende periode zal meer bekend worden gemaakt over deze geel-groene dag. Volg onze social media kanalen of ga naar www.fortunasittard.nl

© 2022 Vivaldi Sittard Geleen Born. Powered by Quant
Website by Creamy Concepts
Scroll To Top